Simona Halep s-a declarat extrem de dezamăgită după înfrângerea cu Garbine Muguruza în semifinale la Australian Open. Nivelul de joc al româncei a fost afectat de temperatura ridicată de la Melbourne, aproximativ 40 de grade Celsius. Halep a avut ce să-și reproșeze din punct de vedere tactic.

„A fost foarte cald astăzi și am simțit asta din plin. Căldura m-a ucis după primul set. Soarele era puternic și nu mi-au plăcut condițiile de joc. Pentru ambele jucătoare a fost dificil, asta este! Mi-ar fi plăcut să fie tras acoperișul, dar regulile sunt reguli și trebuie să le acceptăm. Nivelul meu de energie a scăzut din cauza căldurii, am simțit asta în picioare. În ultimele săptămâni, nu a fost așa de cald. E mai greu când nu sunt zile consecutive cu temperaturi ridicate, pierzi puțin din ‘feeling’, e greu să te acomodezi.

Doare mai mult să pierd de maniera aceasta. Sufăr acum, trebuie să recunosc. Dar viața merge mai departe! Cred că aș fi putut să fiu mai curajoasă în punctele importante. Am fost defensivă în acele momente și nu am putut să controlez jocul. Ea a servit bine în momentele importante. Returul meu nu a fost foarte bun astăzi. Cred că a fost un meci bun pentru ambele jucătoare, dar ea a fost mai puternică. A fost mai curajoasă în momentele importante.

Vezi VIDEO pe realitateasportiva.net

Cred că am avut multe șanse să câștig acest meci, dar nu s-a întâmplat. Asta înseamnă că ea a fost mai bună azi. Nu am discutat deocamdată cu echipa mea. Vreau să mă liniștesc puțin și să analizez ce am făcut greșit, ce trebuie să fac mai bine. Este un turneu bun, am ajuns în semifinale, nu vreau să fac o dramă din acest meci, dar este dureros.

Este greu să joci împotriva ei, pentru că nu-ți dă ritm. Este adevărat, poate să rateze câteva mingi la rând, dar apoi vine cu puncte formidabile. Voi învăța din acest meci și, cu siguranță, data viitoare voi risca când voi avea minge de set„, a spus Simona Halep la conferința de presă.

Articolul precedentGuvernul României ȘANTAJAT de activiștii în cazul Roșia Montană. Se anunță PROTESTE
Articolul următorBBC anunta ca va concedia 450 de persoane