Cine a înțeles ce face un grefier ca să merite pensie specială? Cine a înțeles de unde obrăznicia asta să întrerupi activitatea cu proteste nefondate? De ce nu acceptă pensiile în funcție de contributivitate? Ce îi recomandă ca să aibă pensii speciale?

Trăim într-o lume nebună! Oameni îmbătați de putere, se cred deasupra lumii, vor drepturi închipuite! Șpăgile la judecători de multe ori ajung tocmai prin acești grefieri care protestează. Țara sărăcită e mută de uimire! Bătrânii noștri săracii care au muncit o viață ce sa mai zică? Îi mai aude cineva? Le mai aude cineva suferința? Au rămas uitați de lume, cu copiii prin țări străine, au ajuns să trăiască din pensii umile și din amintiri sperând că într-o zi familia se va reîntregi. Oare acești judecători, grefieri și toți specialii ăștia care vor de 10 ori mai mulți bani de la domnul Stat, mai au inimă? Mai ai omenie?

Pensia oamenilor după 30-40 de ani de muncă e de mizerie și a lor după 10-15 ani să fie de ordinul miilor de lei? Cum să te pensionezi la 48-50 de ani când ești în floarea vârstei profesionale? Când abia atunci acumulezi o experiență vastă în domeniul în care activezi? Te pensionezi la 40 și un pic de ani să ai bani să investești în micile sau marile pasiuni?

Rușine! Rușine și nouă cetățenilor că acceptam și îi tolerăm! Polițiști cu ceafa lată care toată cariera au periat infractorii și au stat la masă cu interlopii ies la pensie devreme să o prindă pe asta specială!

Judecătorii… și acum și grefierii! Câtă nesimțire și cât dispreț pentru cei ce abia supraviețuiesc. Bătrânii și copiii sunt cei care suferă cei mai tare! Cum arată satele noastre azi să nu arate țara în următorii 10-20 de ani!

Articolul precedentAurul ajunge la al patrulea maxim istoric în luna ianuarie. Cursul euro în creștere
Articolul următorZâmbetele întăresc imunitatea