Lukasz Gikiewicz (31 de ani) va fi despăgubit de FCSB, după ce a fost îndepărtat de la echipă fără voia sa, informează realitateasportiva.net

Gigi Becali l-a adus liber pe polonez și a vrut să scape repede de el, după ce atacantul n-a demonstrat în cele aproape 200 de minute jucate.

Atacantul polonez a reclamat vicecampioana la FIFA, după ce clubul din Capitală a făcut tot posibilul pentru a scăpa de acesta.

Roș-albaștrii au explicat că motivul pentru care s-a ajuns la o asemenea situație este faptul că jucătorul a refuzat să se prezinte la antrenamente.

După ce situația lui Gikiewicz a fost analizată de forul european, reprezentanții comisiilor au decis că FCSB va fi nevoită să îi plătească fotbalistului 93.500 de euro, anunță Gazeta Sporturilor.

Suma reprezintă banii pe care fotbalistul trebuia să-i mai primească până la încheierea contractului. Atacantul avea contract până în iunie 2020, cu un salariu lunar de 8.500 de euro.

100.000 de euro este cota de piață a lui Gikiewicz, potrivit transfermarkt.com.

În perioada petrecută la FCSB, atacantul a bifat 4 apariții pentru vicecampioană, în toate competițiile.

În prezent, polonezul evoluează pentru Al-Faisaly Amman, club din Iordania.

Articolul precedentBursa de la Hong Kong se prăbușește. Piețele asiatice se pregătesc să resimtă efectele coronavirusului.
Articolul următorPanică în lumea întreagă, după izbucnirea epidemiei cu coronavirus. În România, panica e dublată de epidemia de gripă