Furnizorul Apple Foxconn le-a ordonat angajaților care vizitau Taiwanul pentru Anul Nou Chinez să își prelungească șederea și să nu se întoarcă la fabrica lor din Wuhan China, potrivit Straitstimes. O fabrică, cum ar fi cele care operează Foxconn, a fost închisă pentru siguranța angajaților.

 

Apple a cerut furnizorilor săi, dintre care mulți au centrele de producție în China, să realizeze 80 de milioane de iPhone-uri în prima jumătate a anului 2020. Planurile Apple de a crește producția de iPhone cu 10% în prima jumătate a acestui an ar putea fi afectate de epidemia de coronavirus din China, pe măsură ce acesta se extinde în China, scrie publicația japoneză Nikkei Asian Review.

În luna octombrie, Apple a cerut furnizorilor să crească producția de iPhone 11 cu 8 milioane de bucăți, echivalentul a 10%, pe măsură ce cererea a crescut. Apple are nevoie de o variantă ieftină a iPhone care să concureze modelele din gama medie ale Samsung, Huawei, Xiaomi și ale altor producători din China. În acest moment, iPhone SE nu se mai află în producție, iar iPhone XR a fost înlocuit de iPhone 11. Chiar dacă acesta este mai ieftin decât variantele de top, acesta este în continuare aproape la fel de scump ca flagship-urile concurenței.

Autor Elzy Păcuraru

Articolul precedentGreu de învins! Federer, lecție de tenis la Melbourne. A salvat șapte mingi de set!
Articolul următorPlanul de pace prezentat marți de Donald Trump pentru Orientul Mijlociu, a fost refuzat de oficialii palestinieni