Doi bărbați au fost răniți într-un „atac vizat” care s-a întâmplat la orele prânzului în grădinile Piccadilly din centrul orașului Manchester, potrivit poliției, transmite mirror.co

Un bărbat a fost transportat la spital , iar altul este tratat la fața locului pentru răni minore, a spus un purtător de cuvânt al poliției. Polițiștii cred că este vorba despre un „atac țintit” și nu există o amenințare pentru populație.

Fotografiile și videoclipurile postate online de către martori arată cum victimele sunt tratate pe un trotuar înconjurate de un cordon de poliție.

Imagine

Imagine

Un purtător de cuvânt al Poliției din Manchester a declarat: „Astăzi, în jurul orei 12.10, poliția a fost chemată la Piccadilly, centrul orașului Manchester. Toate serviciile de urgență sunt prezente. Au fost închise mai multe străzi, iar populației i s-a cerut să evite zona. Un bărbat a fost transportat la spital cu răni care nu se crede că pot pune viața în pericol. Un alt bărbat primește tratament la fața locului pentru răni minore. O anchetă este în desfășurare, deși în prezent ofițerii tratează acest lucru ca un atac vizat. Nu există nicio amenințare pentru populație. Nu s-au făcut arestări”.

Articolul precedentCriticul liderului rus Vladimir Putin a fost găsit cu gâtul taiat într-o cameră de hotel
Articolul următorMAREA BRITANIE – Centru Medical din regiunea Oak, Brighton a fost închis din cauza coronavirusului