Au fost descinderi de amploare în vila fraților Tristan şi Andrew Tate. Milionarii britanici ar fi sechestrat două femei pentru a le exploata sexual. Una dintre ele este o tânără din America în vârstă de 21 de ani. DIICOT a transmis că este în desfășurare o anchetă pentru lipsire de libertate, trafic de persoane și viol, dar nu există măsuri preventive pentru cei doi bărbați. 

DIICOT a anunţat marţi că a extins urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de persoane şi viol, în cazul tinerei cu cetăţenie americană, sechestrată într-un imobil din oraşul Voluntari.

„La data de 11.04.2022, Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea a dispus declinarea în favoarea DIICOT – Structura Centrală într-o cauză în care se efectuau cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. La data de 11.04.2022, procurorii DIICOT au dispus extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de persoane şi viol. În cauză au fost efectuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea percheziţii domiciliare la două imobile din judeţul Ilfov, fiind ridicate bunuri de interes pentru soluţionarea cauzei. Procurorii DIICOT au audiat în cursul nopţii de 11/12.04.2022 mai mulţi martori în vederea lămuririi situaţiei de fapt. Cercetările sunt continuate de către DIICOT cu sprijinul BCCO Bucureşti, urmărirea penală desfăşurându-se in rem”, spune DIICOT într-un comunicat remis marţi.

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentAtac armat la metroul din New York
Articolul următorFost căpitan al naţionalei Columbiei, în stare critică după un accident rutier