Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență a decis ca, de marți, școlile, grădinițele, creșele și  universitățile să intre în scenariul roșu, adică predare exclusiv online. Decizia a fost luată în contextul în care DSP nu propusese nimic legat de creșe și universități, potrivit unui documentul obținut de Realitatea Plus. Deciziile Comitetului Municipal pentru situații de urgență sunt puse în practică de la miezul nopții de luni spre marți. 

 Vor fi închise atât școlile de stat, cât și cele private, propunerea fiind înaintată de Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

În noul context al restricțiilor, devine obligatorie purtarea măștii în toate spațiile deschise, excepție făcând copii cu vârste mai mici de 5 ani.

De asemenea, se închid spațiile interioare de servire ale restaurantelor, cafenelelor și pensiunilor, cu excepția clienților cazați.

De asemenea, vor fi închise teatrele și cinematografele, precum și sălile de jocuri de noroc.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentNumărul unităților de învățământ aflate în scenariul roșu a ajuns la 1.259
Articolul următorKlaus Iohannis: ”Capitala a depășit acel indice ALARMANT. Foarte multe județe sunt aproape de acest scenariu. Se impun RESTRICȚII”