Fostul ministru Darius Vâlcov s-ar fi predat la o secție de poliție din apropiere de Napoli, indică surse citate de Realitatea Plus. Vâlcov, condamnat la începutul lunii mai la 6 ani de închisoare în ”dosarul tablourilor”, a dispărut din țară înainte de a fi trimis în spatele gratiilor.

Conform unei publicații din Napoli, Vâlcov s-a predat agenților de la secția de poliție locală din localitatea Portici.

Vâlcov a părăsit România înainte de a fi trimis la închisoare pentru a ispăși o pedeapsă de șase ani și s-ar fi stabilit în zona Milano, unde are și afaceri. dinainte de a fi condamnat definitiv.

Potrivit surselor citate de Realitatea Plus, autoritățile române ar fi transmis pe canale oficiale celor din Italia să urgenteze identificarea lui Vâlcov, înainte ca aceasta să ajungă în zona de sud a Peninsulei, în regiunea Bari.

Solicitare invocă faptul că și alți fugari români care au părăsit țara pentru a scăpa de condamnări la închisoare cu executare au beneficiat de clemența Curii de Apel din Bari, care a refuzat cererile de extrădare formulate de România.

Fostul ministru al Finanțelor, Darius Vâlcov, este în continuare de negăsit de când a fost condamnat la 6 ani de închisoare în dosarul tablourilor ascunse în pereți. 


Sursa: Realitatea de Bucuresti
Articolul precedentAlexandra Păcuraru | România nu este o tablă de joc în care politicienii să își dea șah pe chestiuni minore, cu gândul la alegerile de peste un an
Articolul următorTina Turner, „Regina Rock n Roll”, a murit la vârsta de 83 de ani