Primarul în funcție al Sectorului 1 afirmă că a obținut cu 200 de voturi mai mult decât contracandidata Clotilde Armand, sprijinită de USR PLUS și PNL. Asta în ciuda faptului că datele parțiale de la BEC o situează pe candidata Dreptei cu un avans puțin mai mare de 2%.

Dan Tudorache: „E mă bazez pe cele 166 procese verbale pe care le-am terminat acum 30-45 de de minute. Le-am introdus în baza noastră de date și ne-au dat câștigători cu 200 de voturi. (…) Mai puțin de jumătate dintre procesele verbale au ajuns la BEC, 70 de procese verbale. (…) M-am interesat câte procese verbale au fost introduse la Biroul Electoral de Sector, mi-au zis că 70 au fost introduse. (…) Toate partidele au cele 166 de buletine de vot, acum depinde cât de repede se mișcă fiecare. (…) Unul este exit-pollul și alta este numărătoarea efectivă. Aștept să fie introduse toate procesele verbale.”

Articolul precedentBilanț COVID pentru ultimele 24 de ore: 1.271 de cazuri noi și 30 de decese/ Capitala, pe primul loc la infectări în 24 de ore
Articolul următorPeste 18.700 de români din diaspora s-au înscris pentru votul la parlamentare