Un seism s-a produs la aproximativ 17 km de Arad, și a fost resimțit și la Timișoara.

Echipaje operative din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vasile Goldiș al județului Arad au fost trimise în teren pentru efectuarea misiunilor de recunoaștere in municipiul și județul Arad.

Revenime cu amănunte

UPDATE1 :  În ziua de 06 Iunie 2023, la ora 20:26:52 (ora locală a României), s-a produs în BANAT, ARAD un cutremur semnificativ cu magnitudinea ml 5.2, la adâncimea de 15km. 

UPDATE 2: Conform ISU Arad „Avem două solicitări pentru degajarea unor elemente de construcție de pe clădiri – strada Mărășești și Lucian Blaga. Până la această oră nu sunt raportate probleme deosebite”. 

UPDATE 3: Date actualizate, conform INFP „În ziua de 06.06.2023, 20:26:52 (ora României), s-a produs în CRISANA, ARAD un cutremur semnificativ cu magnitudinea ML 5.3, la adâncimea de 6.4 km|.

UPDATE 4:  Conform ISU Arad ” Raportări în urma cutremurului – ora 21:30

Imagine

– jud. AR: 9 apeluri prin SNUAU 112 privind desprinderea unor elemente de construcție (coș de fum, bucăți de fațadă), în municipiul Arad, pe străzile: Horia, Episcopei, Mărășești, Lucian Blaga, 6 Vânători, Vasile Alecsandri, iar în județ, în localitățile Păuliș și Ghioroc, unde au căzut două coșuri de fum.

Precizăm că nu sunt raportate victime”. 

Imagine

 

Sursa: Realitatea de Arad

Articolul precedentMinistrul Educației: Probele de competență de la Bacalaureat ar putea să nu se mai organizeze
Articolul următorDouă cutremure la ARAD, în mai puțin de o oră