Mafiotul Nunzio Larizza, unul dintre cei mai cautati traficanti de droguri din Italia, a fost prins in Bucuresti.

 Nunzio Larizza, unul dintre cei mai cunoscuti membri ai clanului Schettino, care se ocupa cu traficul de droguri de mare risc, in Italia, a fost prins in Romania. El a fost retinut pentru 24 de ore de si urmeaza sa inceapa procedurile de extradare.

„Politistii Directiei de Investigatii Criminale au depistat un cetatean italian, urmarit international la solicitarea autoritatilor din Italia, pentru ca ar fi constituit un grup infractional organizat cu scopul de a achizitiona, transporta si vinde cocaina in cantitati mari.

La data de 13 august 2020, politistii Serviciului Urmariri din cadrul Directiei de Investigatii Criminale – I.G.P.R. au depistat, in Bucuresti, un cetatean italian, urmarit international la solicitarea autoritatilor italiene.

Acesta era cautat pentru comiterea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat si trafic de droguri, constand in aceea ca, impreuna cu alti cetateni italieni, ar fi constituit un grup infractional organizat cu scopul de a achizitiona, transporta si vinde cocaina in cantitati mari.

Persoana urmarita a fost condusa la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti care a dispus retinerea lui pentru 24 de ore. In cursul acestei zile, barbatul va fi prezentat magistratilor Curtii de Apel Bucuresti, in vederea confirmarii mandatului si demararii procedurii de predare catre autoritatile judiciare din Italia”, a transmis Politia Romana.

Articolul precedentDoi cetăţeni capturaţi în România, extrădaţi către autorităţile din SUA pentru infracţiuni internaţionale
Articolul următorGuvernatorul capitalei venezuelene Caracas, Dario Vivas a decedat după ce s-a infectat cu Sars-Cov-2