Trei fete minore care locuiau fără părinți au fost găsite intoxicate în propria locuință. Cea mai mare dintre fete, în vârstă de 16 ani, a murit. Celelalte două în vârstă de 8 și respectiv 12 ani, se zbat între viață și moarte. 

Cele trei minore au fost găsite de un vecin intoxicate în casă în stare de inconștiență. Se pare că radiatorul electric cu care se încălzea familia a căzut pe covor şi a declanşat un incendiu, în timp ce fetele dormeau. 

Cele trei minore de 8, 12 și respectiv 16 ani locuiau la bunici. Sâmbătă seara, însă, au decis să se ducă la casa părinţilor, aflată în apropiere, aceştia fiind plecaţi la muncă în străinătate, spun vecinii familiei.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili condiţiile în care s-a produs tragedia.

„Personalul de la Ambulanţa Suceava s-a deplasat la faţa locului şi a găsit o fată în vârstă de 16 ani, fără semne vitale şi alte două minore, de 8 si 12 ani, în stare de semi-inconştientă, fiind resuscitate”, au precizat reprezentanţii poliţiei pentru monitorulsv.ro

Fetele au fost transportate în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava. „Au ajuns în comă. Acum sunt intubate şi ventilate mecanic. Prognosticul este rezervat, nu ştim ce leziuni neurologice vor fi în urma hipoxiei prelungite”, au spus medicii.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentPeste 60 de milioane de americani au votat deja
Articolul următorCOVID-19 duce la îmbătrânirea creierului cu 10 ani și la scăderea coeficientului de inteligență