Scena incredibilă a avut loc în statul american Utah, informează Realitatea PLUS. Nu mică a fost mirarea oamenilor legii cand și-au dat seama că băiețelul se afla la volanul autoturismului și pleca să-și cumpere un Lamborghini. 

În momentul în care a fost oprit de un polițist, copilul i-a mărturist acestuia că mașina îi aparține mamei lui. Se pare că cei doi s-au certat, așa că băiatul a luat bolidul pe furiș.

Odată ce a fost tras pe dreapta, copilul i-a spus polițistului că intenționase să conducă până în California pentru a-și cumpăra un Lamborghini, deși avea doar 3 dolari în buzunar. Prețul de pornire pentru un nou Lamborghini este de aproximativ 200.000 dolari.

Polițiștii a povestit că băiatul stătea pe marginea din față a scaunului, cât să poată atinge pedala de frână pentru a ține mașina oprită în vreme ce vorbea cu el.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Cazul va intra în sarcina procurorului local, care urmează să decidă dacă va depune acuzații împotriva părinților, care lăsaseră băiatul în grija fratelui său în timp ce aceștia erau plecați de acasă.

Articolul precedentVestigiile unei epidemii care a zguduit Timișoara, descoperite în centrul orașului
Articolul următorSPANIA prelungește starea de urgență cu încă două săptămâni