Jurnalistul Grigore Cartianu a comentat, luni, la Realitatea PLUS, declarațiile lui Liviu Dragnea referitoare la legăturile cu Traian Băsescu.

„Dragnea minte de rupe, cap coadă, le amestecă și iese o teorie fantezistă. El era însuși statul, Băsescu era președinte, el controla guvernul. Aveau totul de partea lor. Cum să fie statul paralel când el este statul. El încearcă în mod ticălos să se amestece cu Băsescu. Erau pe baricade opuse și aveau obiective opuse. Spune că se certa cu ăia la Bruxelles, păi ăsta e patriotism? E patriotism de grotă. Aveau politici total diferite. Încercând să se asocieze cu Traian Băsescu e o mare diversiune”, a spus Grigore Cartianu, la Realitatea PLUS.

Referitor la motivarea Înaltei Curți de Casație și Justiție dată publicității referitoare la decizia care a sistat toate beneficiile pe care le avea fostul șef de stat, Grigore Cartianu a spus: „Eu nu contrazic justiția. Dacă așa spune un complet de judecată, așa este. Eu înțeleg că Băsescu a fost informator al securității la o vârstă fragedă, dar în același timp îl avem pe Iliescu, el era în primii 5-6 politicieni în jurul lui Ceaușescu, la ordinele lui răspundea securitatea. Cu toate astea, Iliescu este în casa statului și are în continuare toate beneficiile”.

Articolul precedentFrăția Dragnea-Băsescu: PLANUL ASCUNS cu statul paralel – combinații periculoase! Dragnea, reacție șocantă când a fost pus în fața DOVEZILOR
Articolul următorCodrin Ștefănescu și Liviu Dragnea, la cuțite! ANUNȚUL care îl îngroapă definitiv pe fostul lider PSD: „Am pus punct relației cu acest om. Este ireversibil”