Premierul Spaniei, Pedro Sanchez, a anunțat că LaLiga, campionatul de fotbal al Spaniei, va fi reluat pe 8 iunie. Liga Profesionistă din Portugalia a decis reluarea campionatului pe 3 iunie, potrivit realitateasportiva.net

Fotbalul din Spania este suspendat din 12 martie, din cauza pandemiei de coronavirus. Jucătorii şi-au reluat antrenamentele din 8 iunie, individual, iar de luni au putut să se pregătească în grupuri de până la zece fotbalişti, respectând un protocol strict. Accesul spectatorilor în tribune va fi interzis în acest final de sezon din LaLiga. Au mai rămas de jucat 11 etape din LaLiga. FC Barcelona este liderul clasamentului, cu un avans de două puncte faţă de Real Madrid. Fiecare echipă va juca un meci la 72 de ore, iar competiţia s-ar încheia la 19 iulie.

Campionatul Portugaliei se va relua la 3 iunie, după ce stadioanele au primit aprobare din partea autorităţilor sanitare pentru a găzdui meciuri.

Accesul spectatorilor în tribune va fi interzis. Primul meci care se va juca va fi Portimonense – Gil Vicente. În Portugalia mai sunt 10 etape de jucat, iar rivalele FC Porto și Benfica Lisabona sunt despărțite de un singur punct.

Mai multe detalii pe realitateasportiva.net

Articolul precedent213 cazuri noi de persoane infectate cu COVID în ultimele 24 de ore. Bilanțul total ajunge la 18.283
Articolul următor100% TU DECIZI! Cum s-a cățărat în vârf baronul „Portofel”, Marian Oprișan