Călin Georgescu a fost invitatul Ancăi Alexandrescu la Culisele Statului Paralel, emisiunea de la Realitatea PLUS, duminică seara. Georgescu a răspuns acuzațiilor apărute în presă în ultima perioadă.

Călin Georgescu a fost acuzat în ultima perioadă, în presă, pentru o serie de declarații în care și-a manifestat admirația pentru Corneliu Zelea Codreanu dar și pentru mareșalul Antonescu. El a răspuns acuzațiilor și a sugerat faptul că ar fi o acțiune concertată împotriva sa.

„O să vedem în următoarea perioadă, este un ceas al istoriei care bate pentru poporul român și cred că din ce în ce mai mulți români se trezesc și a venit momentul să ridicăm capul din pământ și să stăm drepți. În Serviciile statului român sunt foarte mulți patrioți care nu sunt luați în seama și sunt neglijați. Cred că profesionalismul ca și patriotismul trebuie să ajungă la poziția pe care o merită pentru că țară noastră să fie una demnă”, a explicat Călin Georgescu.
 
„Ceea ce am spus, nu mă dezic. Ce pot să spun e că niciuna din afirmațiile mele nu poate fi interpretată într-o cheie a negationismului sau antisemitismului. Exclud orice formă de interpretare în acest sens. E o chestiune istorică ce nu poate fi comentată. Aceste etichete atribuite mie în ultima perioada nu le primesc, nu le accept și în niciun caz nu îmi aparțîn. Știu exact cine sunt și nu există nicio formă de compromis în acest sens. Am văzut și eu discuțiile: vreau să precizez că nimeni nu poate avea discuții științifice în afară experților în istorie. Cu certitudine că nu așteaptă poporul român prudență politică ci așteaptă adevărul”, a încheiat Georgescu analiza despre declarațiile sale controversate despre mareșalul Antonescu și Corneliu Zelea Codreanu.
 
Călin Georgescu s-a întâlnit chiar în sediul Realitatea PLUS cu George Simion care se întorcea din Franța după o reuniune a fanilor AUR. Georgescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa liderului AUR, în ciuda zvonurilor din ultima perioadă:
 
„Domnul George Simion e un bărbat de onoare, un patriot desăvârșit, și din punctul meu de vedere are un mare viitor politic în România”, a spus Călin Georgescu.
Articolul precedentMiron Mitrea, previziune despre coaliția PSD-PNL: ”Aș paria că e vorba de o alianță pe 3 ani – Nu cred că îl vor schimba pe Ciucă”
Articolul următorFOTO | Reghe și Corina, schimb de mailuri suburbane. Cum îl presa amanta să-și părăsească soția și copiii: „Mă pun în genunchi”