Un accident grav în care a fost implicat un autocar cu români a avut loc luni după amiază, lângă Padova, în Italia. Mai multe persoane au ajuns la spital, printre care una în stare gravă. Atenție, imaginile sunt șocante și vă pot afecta emoțional!

 

Potrivit primelor informații, în autocar se aflau 52 de pasageri, adulți și copii.

Accidentul s-a produs pe șoseaua de legătură între autostrada A13 Bologna-Padova cu A4 Torino-Trieste, unde autocarul cu numele de Botoşani s-a răsturnat pe o parte.

 

Imagine

Foto: ilgazzettino.it

 

Autocarul plecase din Roma și se îndrepta către România. 

La fața locului au sosit ambulanțe din Veneția și Padova, precum și voluntarii de serviciu. Au fost prezenți, de asemenea, pompierii și Poliția rutieră, precum și personalul Autostrade per l’Italia.

O persoană a fost transportată la spital în cod roșu, alte patru în cod galben și 17 în cod alb.

 

Șoferul nu consumase alcool, însă polițiștii verifică dacă acesta depășise viteza legală și timpii de conducere și de odihnă.

Articolul precedentEXPLOZIV: Cum a vrut ȚIRIAC să pună mâna pe ARO – Cine a oprit TUNUL uriaș – Uzina, vândută pentru 150 de mii de dolari
Articolul următorAnamaria Prodan, mesaj către clasa politică: Nu contează că suntem de stânga sau dreapta! Numai prin dialog și comunicare putem scoate România la lumină