În cursul nopții ar fi fost declanșat un atac cibernetic împotriva aeroportului Otopeni, ceea ce a întârziat cursele Tarom pe direcțiile Cairo, Tel Aviv sau Aman, au precizat surse din companie, relatează realitatea.net

Cursa Tarom ce revenea de TelAviv a fost anunțată în aer de amenințare cu bomba la bord în timp ce zbura deasupra Turciei. Avionul a aterizat de urgență la Istanbul, unde a rămas peste noapte pasagerii fiind cazați cu echipajul la hotel.

Pasagerii vor fi aduși, astăzi, în România.

În cele din urmă, amenințarea cu bombă s-a dovedit a fi falsă.

În ceea ce privește sistemul informatic de pe Aeroportul Henri Coandă, în ciuda faptului că, inițial, s-a crezut că este vorba despre un atac cibernetic, purtătorul de cuvânt al aeroportului susține că a fost vorba doar despre o oprire a sistemelor informatice, care ar fi durat doar câteva minute. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentMircea Toma, reprezentant CNA: „Să înghesui un post de televiziune cu amenzi și să duci o stație în colaps nu este o situație favorabilă”
Articolul următorAnaliză EXPLOZIVĂ. Cum vede Cozmin Gușă războiul pentru PNL între Rareș Bogdan și grupul vechilor securiști