Ministerul Afacerilor Externe informează că un angajat MAE din cadrul misiunii României la Londra a fost confirmat cu infecția cu COVID-19. De asemenea, un angajat cu funcție de execuție din cadrul Centralei MAE a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Potrivit unui comunicat MAE, până la acest moment nu au fost identificate și alte cazuri de infectare cu COVID-19 în rândul angajaților din cadrul misiunii României la Londra sau din cadrul Centralei MAE corelate cu cele două cazuri menționate.

Atât în cazul misiunii României la Londra, cât și în cazul Centralei MAE, au fost luate, în regim de urgență, toate măsurile care se impun în relația cu autoritățile competente, precum și măsuri de protecție pentru restul colectivului.

 

Articolul precedentDouă femei, mamă și fiică, confirmate pozitiv cu virusul Sars-Cov-2, prinse la graniță în timp ce încercau să iasă din țară
Articolul următorMinistrul Educației cere demiterea șefului Oficiului Național de Investiții. Licitația pentru tablete, un dezastru