Este alertă de cprpnavirus pe litoral! O turistă suspectă de coronavirus a fost luată cu ambulanța direct de pe plajă! Femeia acuza stari de vomă și spunea că nu mai are miros. Apropiații au sunat la 112 și a fost trimisa un echipaj  SMURD.

“Paramedicii SMURD care încadrează șenilata de la punctul de prim-ajutor din Eforie Nord au fost solicitați de salvamari să intervină la o persoană care prezenta stare de rău pe plajă. Colegii s-au deplasat la fața locului cu șenilata și au preluat o femeie în vârstă de 28 de ani pe care au transportat-o la cort, acolo unde aceasta a fost evaluată medical. Întrucât prezenta simptome specifice infectării cu noul coronavirus, a fost solicitat în sprijin un echipaj de prim-ajutor care a venit și a transportat pacienta la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Facem mențiunea faptului că salvatorii constănțeni au fost echipați corespunzător pe toată durata misiunii”, a anunțat ISU Dobrogea.

1.014 de noi cazuri de COVID-19 ăn ultimele 24 de ore

Un număr de 1.014 noi cazuri de COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore din 21.344 teste, ceea ce înseamnă o rată de 4,75% pozitivare, în uşoară scădere faţă de până acum, iar 45 de oameni au murit în același interval, din cauza acestei maladii, anunță, marţi, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentVIDEO| Incident șocant! Un bărbat a fost prins de poliție în timp ce își ducea tatăl mort la cimitir, într-un cărucior
Articolul următorRegulile pentru deschiderea școlilor în 14 septembrie, publicate de Ministerul Sănătății