Este incredibil și de neacceptat că aceste panouri au fost expuse cu acordul conducerii! Astfel, pentru un pol de parale, organizatorii de rea credință, dar și conducerea au alungat definitiv cumpărătorii ca mine, care în weekend obișnuiam să fac shopping în unele magazine din incinta acestui mall care acum, oficial, este gazdă neomarxistă – gazdă a unei ideologii de o urâțenie monstruoasă ce a schimbat în rău deja multă lume.

Conducerea mall-ului AFI ar trebui să ceară public scuze că au permis astfel de expoziții în bătaie de joc, care să șocheze până și copiii care în sfânta biserică regăsesc iubire, frumusețe, familie! Și, chiar dacă se va cere scuze public pentru această nesimțire greu de catalogat, foarte mulți dintre noi, oamenii buni, nu vom uita cum ne-am simțit – cum ne-au făcut organizatorii și conducerea să ne simțim!

Pentru mine, biserica e familia mea, mama poporului român, care vine necondiționat în întâmpinarea nevoilor sufletești ale credincioșilor români ortodocși. În sfintele biserici românești, românii simt bucuria regăsirii și a trăirii credinței strămoșești, participă la viața liturgică și își reconfirmă identitatea lor profundă și originile.

În sfânta biserică, sunt promovate valorile permanente ale poporului român creștin ortodox. Înțeleg tendința globalizării necontrolate deșănțate, frustrarea cauzată de criza medicală morală, spirituală și economică, cea care se manifestă prin tensiuni sociale ce pot degenera în conflicte interetnice și interreligioase, dar de la un astfel de mall în care toți creștinii cheltuiau aproape zilnic… nu înțeleg, pentru că nu e nimic de înțeles.

Evit de acum AFI, orice ar fi! Rușine organizatorilor! Rușine conducerii AFI Cotroceni, care dorea a fi de înaltă calitate – s-a dovedit a fi contrariul.

Articolul precedentAnchetă: Unui pacient din Târgu Jiu i s-a administrat Moderna, la rapel, în loc de Pfizer cum primise prima oară
Articolul următorCarantină totală în Atena